loader image

De full-service short video agency

WE ARE ONSOCIAL AGENCY

Wij zijn jouw creatieve beste vriend als het gaat om short video’s! Bij ons vind je allesop één plek: strategie, creatie, distributie en influencer samenwerkingen.

SocialMedia is tegenwoordig niet meer weg te denken en wij begrijpen dat als geenander. Tegenwoordig doen we bijna alles online, van leren tot kopen en vanentertainen tot connecten.

Het is dan ook niet gek dat ons kijkgedrag is veranderd. Gelukkig veranderen wijnet zo snel mee als de trends op jouw eigen “For You Page”.

TikTok, Instagram Reels of YouTube Shorts, we love it all!

Een nieuw social tijdperk staat voor de deur! Social media is niet alleen meer eenentertainment platform, maar ook een ontdekking- en zoekmachine.

Tegenwoordigdraait het om het verhaal dat een merk te vertellen heeft, transparantie en oprechteervaringen. TikTok SEO is een geweldige manier om meer bereik te krijgen voor jouwbedrijf, merk, product of merk verhaal.

Authentieke, creatieve content die aansluit bij je doelgroep is belangrijker dan ooit.

En wie kan jouw doelgroep nou beter bereiken dan de makers op de social mediakanalen zelf? Bij Creators OnSocial brengen we creators en merken samen voor eenduurzame samenwerking en TikTok SEO optimalisatie.

OUR SERVICES

STRATEGY AND CONCEPTS

STRATEGY AND CONCEPTS

Wij streven er naar om merken dichterbij hun doelgroep te brengen. We zoekennaar slimme en relevante manieren om dit te doen, met als belangrijkste doel om inlijn te blijven met het platform en het merk. Door rekening te houden met dedoelstellingen van het merk, zorgen we ervoor dat het klaar is om live te gaan!

CREATOR & INFLUENCER CAMPAGNES

CREATOR & INFLUENCER CAMPAGNES

Bij OnSocial zijn we erop gebrand om de beste matches te maken tussen merken, influencersen creators. We begrijpen zowel de merken als de makers en zoeken naar de idealesamenwerking waar iedereen enthousiast van wordt. We maken niet alleen de match, maardenken ook creatief mee over hoe influencers & creators een meerwaarde kunnen bieden aanmerken voor een duurzame samenwerking.

SHORT VIDEO PRODUCTIES

STRATEGY AND CONCEPTS

Onze Social Content Creators en producers zijn er helemaal klaar voor om de perfecteshort video's voor jouw merk te produceren. We rusten niet voordat de video klaar isom live te gaan en een groot succes is. Met onze creativiteit en nauwkeurigheidzorgen we voor een naadloze overgang van een idee naar een nieuwe toffe shortvideo. 

BRAND CHANNEL MANAGEMENT

CREATOR & INFLUENCER CAMPAGNES

We nemen het social media beheer volledig uit handen: van communitymanagement tot social media management. Wij zijn jouw (social) frontlinie enweten de juiste tone of voice creatief toe te passen voor een blijvend energiekeonline aanwezigheid. Daarbij zorgen we voor nette en begrijpelijke segmentupdates en rapportages.

OVER ONS

Wij zijn OnSocial Agency, hét nieuwe bureau in Nederland dat zich volledig richt op short video content voor merken & merk vindbaarheid op social media. Met als focus TikTok & Instagram Reels. Wij zijn trots om één van de eerste bureau’s te zijn die vanuit een volledige short video-first strategie werkt. 

Door Zaid El Ouardani zijn ervaring binnen verschillende reclamebureaus en Aldwin van Pareren zijn ervaring als Influencer, zijn de krachten voor een succes gebundeld. De perfecte combinatie tussen strategie & creatie met de focus op short video content. Short video is populairder dan ooit en zal de komende jaren alleen maar groeien. Wij geloven dat je als merk of organisatie niet aan een short video strategie mag ontbreken om “future proof” te zijn. 

Ben jij klaar voor de toekomst? 

CAREERS

Wil jij deel uitmaken van ons fantastische team bij OnSocial? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwtalent! Zelfs als we geen vacature hebben die perfect bij jouw vaardigheden past, willen wegraag van je horen. Ben jij een creatieve genie, een content creator met veel passie of heb jij dejuiste skills om een productie te managen? Onze deuren staan altijd open voor ambitieuze engepassioneerde mensen zoals jij. Twijfel niet en stuur ons een berichtje, we kunnen nietwachten om met je in contact te komen!

Ben jij ook een creator en lijkt het je leuk om in gezet te worden of te figureren voor één vanonze klanten? We komen graag met je in contact, stuur ons een appje via creators OnSocial. 

APPLY NOW

OUR CLIENTS

ARE YOU ALREADY ONSOCIAL?

OnSocial Agency

SERVICES

ABOUT US

JOBS

CONTACT

Connect us

Postadres

hello@onsocialagency.nl

06 82 10 37 57

Rode Beukplein 4

1261 ZJ Blaricum 

BTW: NL864643433B01

KVK: 88477010